Log hier in als professional

Professionals

Als professional kun je vragen hebben zoals: zijn er signalen rondom loverboyproblematiek en hoe herken ik deze? Hoe en waar kan ik zorgen kenbaar maken?

Wil je antwoord op deze vragen, wil je graag extra informatie hebben en/of toegang tot een risicotaxatie formulier, klik dan hier om je te registreren als professional. Zo kunnen wij jou toegang verlenen tot deze informatie en kennis.

Risicotaxatie formulier

Ben je een professional en heb je vermoedens van loverboyproblematiek, dan kun je dit risicotaxatie formulier hanteren om eventuele signalen kenbaar te maken. Met behulp van dit formulier kunnen mogelijke loverboypraktijken en/of zorgelijke signalen vroegtijdig onderkend en onderzocht worden.

Meer informatie

Professionals

Als professional kun je vragen hebben zoals: zijn er signalen rondom loverboyproblematiek en hoe herken ik deze? Hoe en waar kan ik zorgen kenbaar maken? Wil je antwoord op deze vragen, wil je graag extra informatie hebben en/of toegang tot een risicotaxatie formulier, klik dan hieronder om je te registreren als professional.

Meer informatie

Bent u al een professional?

Als professional kunt u toegang krijgen tot informatie rondom de loverboyproblematiek. Tevens is het mogelijk te werken met het risicotaxatie formulier of contactformulier. Als u aangemeld bent, kunt u rechts inloggen.

Inloggen professionals Contactformulier

Heeft u nog geen account? Deze kunt u hier aanvragen.